18 Ekim 2019 Cuma | Saat : 21:58

HANDER EĞİTİM ÇALIŞTAYI | Hanımınçiftliği Eğitim Derneği
Ana Sayfa » Haberler

HANDER EĞİTİM ÇALIŞTAYI

HANDER EĞİTİM ÇALIŞTAYI Hanımın çiftliği eğitim derneği 13.09.2015 tarihinde Battalgazi ziraat okulu çevresinde eğitim çalıştayı düzenledi

Hanımın çiftliği eğitim derneği 13.09.2015 tarihinde Battalgazi ziraat okulu çevresinde eğitim çalıştayı düzenledi. Çalıştay kaynaşma adına yapılan futbol maçıyla ve sabah kahvaltısı ile başladı . Daha sonra eğitim çalıştayı Ramazan Ekincinin okuduğu  Kuranı kerim ve mealiyle başladı. Dernek adına Hander Yönetim kurulu başkanı Haci Bayram Yaman

Geçmişten günümüze kadar olan süreci değerlendiren yaman dernekleşmenin nasıl gerçekleştiğini hangi zorluklarla karşılaşıldığını özerine değerlendirme yaptı.

Latif bayram

Dernek algısı ve toplumdaki yeri üzerine konuşmalar yapan bayram derneğin asıl gayesinin insanları kazanmak olduğunu insanlara gidebilmenin yolunun da Dernek bünyesinde daha iyi donanımlı daha iyi çalışan bireylere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Mehmet Korkut

Gençleri elde tutmanın yolu onları anlayabilmek gerektiğini ve onlarla olmak onlarla zaman geçirmekten geçtiğini söyledi.

Fuat Altuntaş

Her sistemin kendi eğitim sistemine göre bireyler yetiştiriyor biz Müslümanların da kurana ve sünnete göre yaşayan insan yetiştirmemiz gerekiyor dedi.

Cebrail Özsüzer

İçinde gençliğin olmadığı hareketler ilerleyemez dedi.Gençliği öncelememiz gençliği harekete geçirmemiz gerekiyor dedi.

Hüseyin Polat

Günümüzde çocuklarımızın ilgi alanları ve oyalayan çokça nesneler bulunmakta. Çocuklarımızı onlardan kurtaracak onların dikkatini çekecek olguların olması gerektiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal medyadan kurtarıp sosyalleştirmemiz gerekiyor dedi.

Ramazan Özcan

İslam da sınırlar vardır islam’ın sınırlarını bilmemiz gerekiyor ve aile çocuğun aynasıdır asıl ve etkili eğitim ailede başlar dedi.

Meşale eğitim derneği yönetim kurulu başkanı Tamer Çalhan

İnsanın temel perspektifi bakış açısı Allah korkusu ise gerisi teferruattır  tali şeylerdir dedi ve Müslüman kişinim mesleği ne olursa olsun mesleğini iyi güzel ve yerinde yapandır dedi. Müslümanın çalışmasının islami düşünceyi güncelleyip günümüze aktarabilmemiz gerektiğini bulunduğu konumun farkında olması gerektiğini birbirine değer vermesi gerektiğini ve Müslüman kişinin tüm insanlara katacağı değer olması gerektiğini söyledi.

İsmet Özsoy

Asıl mücadele cephede olan mücadele değil asıl mücadele insanın nefsiyle olan mücadelesi ve ilim yerlerinde bir şeyler öğrenme mücadelesidir dedi.

Şaban Duman

Bilinçli toplumun bilinci bilgiden geçer ve bilinçli toplumun her adımı güzel ve olumlu sonuç elde eder dedi .

Çalıştay daha sonra voleybol maçı ve basketbol maçlarıyla devam etti ikindi namazının da cemaatle kılındık tan sonra çalıştay sona erdi.

HABERİN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Eklenme Tarihi : 17.9.2015